fu'a fu'a1

E fa'afefea ona filifili le sa'o DTF Hot Melt Powder?

DTF vevela liusu paʻu, e lauiloa foi o le dtf paʻu, o se vaega taua i leDTF(Tusa'o i Ata) faiga lomitusi, peiLomitusi Dtf ma lulu pauta. O se pa'u fa'apipi'i fa'alili vevela fa'apitoa e faia i le polyester resin, lanu, ma isi mea fa'aopoopo. O lenei pa'u fa'apitoa e faia se sao taua i le fa'amautinoaina o le fesiita'iga manuia o mamanu i luga o ie 'ese'ese ma le pipii fa'apitoa ma le tumau.

DTF Hot Melt Powder

O matou pa'u vevela vevela DTF o lo'o fa'atulagaina ma le fa'aeteete e tu'uina atu ai le pipii lelei ma le toe gaosia o lanu manino i luga o ie eseese. Pe o lo'o e galue i le cotton, polyester po'o se fa'afefiloi, o le pauta lea e fa'amautinoaina o lo'o pipi'i lelei au lomitusi ma fa'amaumau lo latou iila pe a uma ona fufulu.

O se tasi o itu taua o le matou DTF vevela liusu paʻu o lona fetaui ma le tele o tekinolosi lomitusi, e aofia ai lomitusi mata masani, lomitusi numera ma lomitusi faaliliu vevela. O lenei faʻaogaina e mafai ai e oe ona faʻaogaina lelei lenei paʻu i totonu o lau galuega o loʻo i ai nei, ma avea o se fofo taugofie mo lau galuega lomitusi ma a matouLomitusi Ma Lu'u Pa'u Dtf A3 Mitiafu Lomitusi.

Dtf A3 Mitiafu Lomitusi.

I le faaopoopo atu i le fetaui, o matou DTF vevela liusu paʻu ua faʻainisinia e maua ai le opacity sili atu ma le saturation lanu mo lomiga e matua iloga. O le tele o saito lelei o le pauta ma le tufaina atu e mautinoa ai le lamolemole ma le tumau o le ufiufi, e oo lava i mamanu lavelave ma ata auiliili.

O le taulaiga autu o le tuʻuina atu o oloa sili ona lelei i a matou tagata faʻatau o loʻo faʻaogaina a matoumasini lolomi dtf, ma o le matou DTF vevela vevela e leai se tuusaunoaga. O lenei pauta ua maeʻa suʻesuʻeina ma faʻamaonia e tuʻuina atu iʻuga sili, ma faʻalelei mo pisinisi o loʻo vaʻavaʻai e faʻateleina a latou gafatia lomitusi.

masini lolomi dtf
Lomitusi Dtf ma masini lulu pauta

I se aotelega, o matou DTF vevela liusu paʻu o se sui taʻaloga i lomitusi saʻo ie, maua ai le pipii le mafaatusalia, vibrancy lanu ma versatility. Pe o oe o se tagata poto poto masani pe faatoa amata, o lenei pauta o le soa sili lea e ave ai le lomitusi ie i le isi tulaga. Tofo i le eseesega o la matou DTF vevela vevela paʻu ma tatala avanoa e le gata mo lau pisinisi lomitusi ma a matou60cm ma le pauta lulu inkjet lomitusi Dtf .

Fiafia i le ofoofogia o tekinolosi DTF Lomitusi Dtf ma masini lulu pauta ? Auai matou i le su'esu'eina o ni fofo fou mo au taumafaiga lomitusi!

60cm Fa'atasi ai ma Lufu Pa'u

Nicole Chen

Pule Fa'atau

ChenYang(Guangzhou) Tekonolosi Co., Ltd

Telefoni fe'avea'i & WeChat & WhatsApp: +86 159 157 81 352


Taimi meli: Iuni-26-2024